ONTPOP ALS EEN RUPS

 
 
 
iStock-506860176.jpg

 maatschappelijk werk en pastorale hulpverlening

Praktijk Nieuw Begin

Wil je leven in verbondenheid met jezelf, de ander en God.  PRAKTIJK NIEUW BEGIN helpt je graag je leven te vernieuwen.

Wij kunnen je ondersteunen om herstel te vinden in problemen die je persoonlijk en in relatie met anderen ervaart.

 
Zoals een rups zich ontpopt
tot een prachtige kleurrijke vlinder,
zo is de mens bedoeld
om in relatie met God en mensen te leven
 
iStock-507031288.jpg

Waar zit jij mee?

Zelfaanvaarding, relatieproblemen, geloofsvragen, schuldgevoel, boosheid en wrok, angst, verlies, perfectionisme, geen grip hebben, burnout, onzekerheid, grenzen...

 
iStock-507031288.png
 

Werkwijze

Er is altijd een nieuw begin!

Soms kom je in een situatie terecht waarin je er alleen (of met een ander) niet meer uitkomt.  

Professionele hulp kan dan uitkomst geven o.a. door ondersteuning en advisering bij het oplossen van problemen. Wij bieden psychosociale hulpverlening, maatschappelijk werk en pastorale zorg.

 
 
iStock-507031170.jpg
 

 

Praktische informatie

Tarieven

 

Het tarief voor een intake/consult bedraagt €60,-, voor een relatiegesprek €80.- en voor cliënten met een (aantoonbare) uitkering rekenen wij een speciaal tarief.

Als u verzekerd bent bij Pro Life kunt u bij Annet Burggraaf een vergoeding ontvangen.  Dit is op grond van het Keurmerk christelijke zorg. Ook kunt u informeren bij de kerkelijke gemeente voor financiële ondersteuning.

 
 
 
iStock-506860618.jpg
 

Over Ons

Annet & Wiesje

Praktijk Nieuw Begin is een samenwerkingsverband tussen Annet en Wiesje met ieder een eigen praktijk. Annet werkt vanuit Vaassen en Wiesje vanuit Hengelo. 

'We werken vanuit een christelijke visie op mens en relatie, gebaseerd op de Bijbel als het Woord van God. We geloven dat alle mensen waardevol zijn, omdat God ons heeft gemaakt en Hij een relatie met ons wil. Dat betekent voor ons dat een ieder met respect benaderd dient te worden.'

Wil je meer over ons weten, lees dan verder.


 
cross

Annet Burggraaf

Vaak bekijken we  ons leven door een vertekenende bril. Door ongezonde boodschappen en ervaringen vormen we dan onjuiste overtuigingen over onszelf, onze relaties en God. Met schadelijke gevolgen. 

Het is mijn verlangen om mensen te ondersteunen en te versterken in de vernieuwing van hun persoonlijke- en geloofsleven. Vanuit het perspectief van de genade en liefde van Jezus Christus heb ik zelf herstel ervaren. Dit werkt groei en bloei uit. Ook bij veel anderen mocht ik dit genezingsproces van dichtbij meemaken. Dat is mijn drive en passie in mijn werk.   

butterfly

Wiesje Leenstra

Ik ben mijn loopbaan begonnen als verpleegkundige en heb daarna in de kraam- en thuiszorg gewerkt. Alternatieve therapieën trokken mijn aandacht door de, achteraf verkeerde, gedachte ‘baat het niet dan schaadt het ook niet’.

Mede hierdoor belandde ik via het alternatieve circuit in het occultisme. Maar dankzij veel gebeden en Gods genade ben ik hieruit gered en tot bekering gekomen. Wat ik slechts in theorie wist, werd toen werkelijkheid: ‘Jezus leeft echt!’. Mijn leven werd behoorlijk op de kop gezet, niet alleen dat van mij, maar van allen die dichtbij mij stonden.

 
Het is mijn wens dat een ieder in de vrijheid komt waartoe God hem heeft geroepen
— Gal.5:13